dimarts, 1 de març del 2011

Aplec dels ports 2011 Herbes


La maquinària de l'Aplec dels Ports ja està en marxa. La organització s'ha ficat mans a l'obra encara que falten nou mesos perquè arribe la festa comarcal per excel·lència als Ports. Des de que els veïns d'Herbers van decidir, a la fi d'agost, que es farien càrrec de l'organització de l'esdeveniment, sempre troben un moment per avançar en els preparatius.

Ja compten amb una comissió organitzadora, formada per 15 persones, i diferents grups de treball. D'aquesta manera ja s'han repartit tasques per anar accelerant en infraestructures, activitats culturals o actuacions musicals. Una de les seccions s'encarregarà de les cites prèvies, també conegudes com a Pro-Aplec. La primera d'aquestes serà una festa el proper 20 de novembre amb el concert del grup Bronze en el pavelló de festes de Forcall. A més, ja han començat a vendre loteria per a aquest Nadal.

D'altra banda, una de les novetats serà el lema, que sortirà d'una petició de sugeriments als seus 800 seguidors en Facebook. Desde l'organització es vol aprofitar aquesta web per recopilar idees. La nostra força, el vostre Aplec, Els Ports, Comarca de Tots o Aplequem són algunes aportacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada